Červená karkulka si v The Red Hood Diaries hraje na Laru Croft
zdroj: tisková zpráva

Červená karkulka si v The Red Hood Diaries hraje na Laru Croft

17. 3. 2015 19:30 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Belgické studio GRIN (nejedná se o tento GRIN) na Steamu právě vydává záležitost s názvem Woolfe - The Red Hood Diaries, která nabízí poněkud netradiční pohled na klasickou pohádku o Červené Karkulce. V této verzi Karkulky je z křehké dívky hotový dobrodruh, a jako takový vesele skáče kudy to jde, likviduje řadu protivníků a vůbec připomíná Laru Croft. Podívat se u příležitosti vydání hry můžeme též na nový trailer s hlavní hrdinkou v akci.

Hlavním záporákem je zlořád Woolfe, který ovládá pohádkovou zemi způsobem, až z toho oči pohádkovým postavám přecházejí. Někdo se mu musí postavit na odpor, takže se ujmete role křehké dívky se sekyrou v ruce a hurá na něj a zástupy jeho přisluhovačů.

Tvůrci slibují 2,5D plošinovku s netradičním pohádkovým příběhem, malebnou grafickou stránkou a spoustou soubojů se známými pohádkovými postavami či hračkami - patří mezi ně například cínoví vojáčci či vyšinuté lesní víly. K mání je hra za deset euro s tím, že by do konce roku měl titul vyjít i na Xbox One a PlayStation 4. V srpnu je pak ještě v plánu pokračování s podtitulem Volume 2.

zdroj: Archiv

Nejnovější články