Česká verze Codename: Outbreak později
zdroj: tisková zpráva

Česká verze Codename: Outbreak později

25. 11. 2001 22:28 | Novinky | autor: Redakce Games.cz |

Z české firmy TOP Distributors, která pro náš trh připravuje plně lokalizované verze nových her Codename: Outbreak a Rally Championship Extreme, dorazila vysvětlující zpráva, proč se tyto hry zpozdí oproti původnímu termínu vydání koncem listopadu:

    Codename: Outbreak - Plánované vydání se z technických důvodů posouvá z konce listopadu na druhou polovinu prosince 2001.

K této mrzutosti došlo při snaze o co nejdokonalejší servis našim zákazníkům, kdy jsme vyjednali speciální podporu přímo u výrobců hry. Protože česká verze je odlišná od celosvětově vydávané Virgin Interactive, bylo nutné doladit chování patchů, aby byly aplikovatelné i na českou verzi. tato programátorská finesa si však vyžádala dvoutýdenní zpoždění při odlaďování české verze Codename: Outbreak, takže se tímto omlouváme všem co na tuto herní bombu čekají.

Rally Championship Xtreme - zde je také neplánované zdržení způsobené chybou v komunikaci. Všem fanouškům se tímto omlouváme, hra by měla být na trhu v průběhu druhé poloviny prosince 2001. Omluvou budiž to, že obě výše uvedené hry se u nás budou prodávat v české verzi za velmi příznivou cenu 499 Kč.

jd

Nejnovější články