Česká zombie akce Dead Effect 2 z mobilů zamířila i na PC
zdroj: tisková zpráva

Česká zombie akce Dead Effect 2 z mobilů zamířila i na PC

7. 3. 2016 15:10 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Recenze druhého Dead Effectu sice příliš nadšeně nevyzněla, rozhodně se ale nejednalo o propadák. Pokud vás na PC první díl této české zombie střílečky zcela minul, rovnou sáhněte po dvojce. Po vydání na zařízeních s Androidem a s iOS se dočkali i majitelé PC a Maců, protože hra koncem února vyšla v early accessu na Steamu.

Hra nabízí jak příběhovou kampaň, tak také i kooperativní multiplayer. Nicméně asi nejdůležitější je rozdíl PC verze oproti mobilní. Očekávejte tak více úrovní pro jednoho hráče i kooperaci, větší spektrum zbraní, které půjde vylepšovat, nové typy nepřátel i speciální bosse. 

Dead Effect 2 na PC nabídne přes 40 zbraní, na 100 předmětů a přes 30 speciálních schopností a kampaň, která vám vydrží cca dvacet hodin. Veškeré budoucí updaty budou samozřejmě zadarmo. Early access potrvá několik měsíců, ale tvůrci z BadFly Interactive chtějí vydat plnou verzi do léta letošního roku. Při vývoji PC verze chtějí hodně spoléhat na komunikaci s fanoušky a implementaci jejich připomínek a nápadů. Video z PC verze zatím není k dispozici a tak se inspirujte alespoň tou mobilní.

zdroj: Archiv

Nejnovější články