České DayZ vyšlo i na PlayStation 4
zdroj: tisková zpráva

České DayZ vyšlo i na PlayStation 4

29. 5. 2019 11:03 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Survival z infekcí prolezlé Černarusi měl poněkud turbulentní vývoj a na počítačích si v alfaverzi pobyl poměrně dlouho, na konci loňského roku ale konečně vyšel. DayZ si podobným procesem prošel i na Xboxu One, na PlayStation 4 ale kvůli nelibosti Sony vůči early accessům doteď chyběl. Ovšem to se změní. Dokonce už dnes.

Pokud jste náhodou doteď žili pod kamenem a o DayZ od roku 2012 ještě neslyšeli, vězte, že jde o boj o přežití v zombie infekcí zasaženém světě od tuzemského studia Bohemia Interactive. Původně šlo o modifikaci pro druhou Armu. Na mapě fiktivní sovětské republiky nacházíte nejrůznější vybavení, oblečení, zbraně a vozidla. To vše se pak snažíte zužitkovat nejlepším možným způsobem a při tom neumřít, protože po smrti začínáte zase s prázdnou.

zdroj: Archiv

O konzolových verzích DayZ se dlouho jenom mluvilo. Verze pro Xbox One byla oznámená už na E3 2015, do programu Game Preview se ale dostala až loni v létě. Hráči na PlayStationu si museli na plnou verzi počkat až do dneška. Pro svou kopii můžete už teď zamířit do PS Store. A nezapomeňte se podívat na promakaný hraný trailer přiložený výše.

Nejnovější články