Cesty v Kingdom Come budou za dva týdny pod dohledem bandy bastardů
zdroj: Warhorse

Cesty v Kingdom Come budou za dva týdny pod dohledem bandy bastardů

23. 1. 2019 10:49 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

V pořadí třetí DLC pro Kingdom Come: Deliverance se poprvé ukázalo zkraje ledna na Twitch streamu vývojářů, kteří z něj rovnou odehráli menší část. Tehdy to byl jediný zdroj informací, ale nyní už dostáváme plnohodnotný trailer, obrázky, kartu na Steamu a konečně i datum vydání.

Band of Bastards sleduje šestici elitních vojáků, které si najal pan Racek Kobyla, aby strážili okolí v této neklidné době. Nebyl by to Jindra, kdyby se do toho sám nějak nezapletl. Žoldáci jsou totiž z daleka a těžko by vykonávali svou práci bez pomoci zdejšího rodáka. Jindra tak poslouží jako průvodce, který se nebojí popadnout meč a bandě sem tam vypomoct.

Jak zaznělo ve streamu, pokud vám soubojový systém Kingdom Come: Deliverance nepřirostl k srdci, pak vás nejnovější DLC asi moc nenadchne. Klade totiž důraz na souboje, v traileru níže můžete vidět počátek větší bitvy. Velké charisma a vymaxovaná výřečnost vám tentokrát moc nepomohou.

zdroj: Archiv

Kingdom Come: Deliverance – Band of Bastards vyjde 5. února na Steamu, pravděpodobně za 10 eur. Taková je totiž cena všech předešlých DLC, ve kterých jste nejprve budovali vesnici a následně pomáhali zamilovanému Ptáčkovi s láskou. Pokud vám chybí nějaké DLC nebo i celá hra, odkážu vás na Humble Store, kde momentálně probíhají velmi štědré slevy.

Nejnovější články