Chcete Darkest Dungeon za zlou stranu? Vyšel Iratus: Lord of the Dead
zdroj: tisková zpráva

Chcete Darkest Dungeon za zlou stranu? Vyšel Iratus: Lord of the Dead

25. 7. 2019 12:06 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Iratus: Lord of the Dead vypadá jako starý dobrý Darkest Dungeon, ale jeho tvůrcům se povedlo vytvořit ještě temnější prostředí. V tahovém RPG totiž hrajete za velmi ďábelského nekromanta, který se snaží znovu vybudovat své vlastní podsvětí plné oživlých mrtvol.

Největším lákadlem na Iratus: Lord of the Dead jsou mrtvoly. Zabíjení nepřátel je totiž výhodné hned dvakrát. Jednak se zbavíte ohrožení, a jednak se dostanete k novým součástkám. Z čerstvých mrtvol můžete vypreparovat některé orgány a končetiny, ze kterých si následně poskládáte nového poskoka.

Vaši minioni mohou nabývat až šestnácti různých podob od klasických zombií přes mumie až po vampýry a přízraky. Zároveň jim budete přiřazovat unikátní talenty ze seznamu čítajícího téměř stovku položek.

zdroj: Archiv

RPG prvky se ale nezaměřují jen na vaše křehké společníky s krátkou životností. Jste přece sobecká bytost, takže se těšte na čtyři rozvětvené „technologické“ stromy, ve kterých se zlepšíte v magii, alchymii, destrukci a hněvu.

Iratus: Lord of the Dead je zatím jen ve fázi předběžného přístupu a tvůrci ze studia Unfrozen by ho chtěli dokončit do června příštího roku. Hlavní mechanismy jsou hotové, teď už jen dodat další úrovně, nové nepřátele a dokončit příběh.

Ke hře si můžete zakoupit Supporter Pack se soundtrackem a skiny, později do něj přibude ještě artbook, průvodce hrou a další minion Infested.

Nejnovější články