Comgad odhaduje zpoždění vydání Company of Heroes 2
zdroj: tisková zpráva

Comgad odhaduje zpoždění vydání Company of Heroes 2

24. 1. 2013 18:28 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Přesun značky Company of Heroes a vlastně celého týmu Relic pod křídla Segy se projeví i u nás, v České Republice. Původně zde Company of Heroes 2 měla vydávat Cenega, což platilo až do včerejška, dnes už se ale s plány na vydání Company of Heroes 2 hlásí hrdě Comgad – výhradní distributor PC her od spol. Sega v ČR a SR.

A na webu Comgadu je uvedeno: „[…]Sega se bude chtít nejdříve seznámit s aktuálním stavem vývoje COH2 a pak se teprve rozhodne o datu vydání. Ale je velmi nepravděpodobné, že by hra vyšla v původně plánovaném termínu, jistý odklad určitě nastane.“ Tím původně plánovaným termínem byl březen 2013, který se tedy dle Comgadu nestihne a možnost, že CoH 2 nakonec Sega vydá třeba až na podzim, v atraktivním předvánočním období, ta tu samozřejmě je. A nedá se vyloučit. Leč, nemá cenu malovat lucifery na zeď, ještě je brzy cokoli řešit, když k prodeji CoH série do rukou Segy došlo teprve včera.

Ostatně, v Comgadu také určitě teprve zjišťují, co a jak vlastně Sega s CoH plánuje. Nemohou tak v této chvíli nijak odpovídat na dotazy ohledně případné lokalizace hry do češtiny. Není sporu o tom, že by to řada z vás uvítala, a Comgad o možnost hru lokalizovat bude údajně usilovat, ale nejdříve musí rozhodnou japonský vydavatel. Takže čekejme, buďme rádi, že osud byl k CoH 2 přívětivý.

Nejnovější články