Crackdown 3 vyjde v únoru. Tentokrát doopravdy
zdroj: tisková zpráva

Crackdown 3 vyjde v únoru. Tentokrát doopravdy

13. 11. 2018 9:57 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Psal se rok 2014 a Adam Homola ve svém článku u příležitosti tehdejší E3 píše: „Crackdown zatím datum vydání nemá, ale zřejmě si na hru počkáme do příštího roku.“ Těch let jsme si počkali trochu víc a Crackdown 3 se už stihl stát terčem vtípků kvůli neustálým odkladům, ten na únor 2019 by však měl být tím posledním.

Třetí Crackdown měl původně vyjít v roce 2016, jen aby ho odložili na konec roku 2017 a poté na letošní jaro. Trpělivost Microsoftu ovšem není nekonečná a britský Sumo Digital musel málem svatosvatě slíbit, že hra doopravdy vyjde na začátku příštího roku. Během vývoje projekt opustil autor celé série, David Jones, ale nemalujte ještě čerta na zeď.

Kromě data vydání, které nyní připadá na 15. února 2019 pro PC a Xbox One, odhalil Microsoft také nový multiplayerový mód Wrecking Zone. Hráči se rozdělí do týmů po pěti a budou se v časovém limitu snažit zničit co nejvíce věcí ve svém okolí.

zdroj: Archiv

Crackdown 3 se od začátku chlubí tím, že díky využití výpočtové kapacity cloudu od Microsoftu bude mít kompletně zničitelné okolní prostředí, které můžete rozložit prakticky na atomy. V obdobě klasického deathmatche půjdou k zemi jak popelnice, tak i celé mrakodrapy.

Uvidíme, co se z téhle hry po letech vývoje vyklube. Může být její příběh vůbec o něčem jiném než o tom, jak se hráč amerického fotbalu v budoucnosti snaží prodat co nejvíc deodorantů Old Spice?

Nejnovější články