Čtvrtá epizoda Hitmana postaví Agenta 47 proti rockové hvězdě s právníkem za zády
zdroj: IO Interactive

Čtvrtá epizoda Hitmana postaví Agenta 47 proti rockové hvězdě s právníkem za zády

17. 8. 2016 19:00 | Novinky | autor: Adam Homola |

Vydání další epizody Hitmana v ruchu probíhajícího Gamescomu trochu zapadlo, proto vám ji připomínáme. Jak už vývojáři z IO Interactive oznámili dříve, zavede vás do Bangkoku, respektive kousek za jeho hranice, kde navštívíte luxusní hotelový resort. Opalovat na pláži se tam ale zrovna nebudete.

Hlavním cílem mise s názvem Club 27 je vycházející rocková hvězda Jordan Cross. Na krku má vraždu jedné slečny, jenže díky rodinnému právníkovi Kenu Morganovi se z toho vysekal, a na případ je díky právníkovi nahlíženo jako na nehodu. Právě Ken Morgan je druhým cílem, přičemž oba pánové se právě nachází v luxusním thajském hotelovém resortu Himmapan na řece Čao-Praja.

zdroj: Archiv

Vedle luxusních interiérů si ve čtvrté epizodě Hitmana užijete i exotické lokace, místní zahrady a také samotnou řeku. V exotickém prostředí vás čeká 75 nových výzev včetně nových zbraní, předmětů a výbavy.

Hráče Hitmana čekají po Bangkoku ještě další dvě epizody, které by měly vyjít do konce roku. První je zavede do USA, finále se pak odehraje v Japonsku.

Nejnovější články