Další DLC pro South Park oslavuje letní prázdniny u vody s motorovkou
zdroj: tisková zpráva

Další DLC pro South Park oslavuje letní prázdniny u vody s motorovkou

2. 8. 2018 10:06 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Znáte to sami. S kámoši se ubytujete v krásné chatce u jezera hluboko v lesích, kde si chcete jen užít zasloužených radovánek po těžké dřině v práci či škole. O pochybné pověsti zdejšího místa ví jen jeden vás, který se rozhodne ostatní strašit ve chvíli, kdy začne řádit úchylný vrah… V novém DLC Bring the Crunch je takových vrahů nepočítaně a tentokrát jste to vy, kdo se chápe ikonických zbraní z béčkových hororů a jde rozsévat smrt.

Akční RPG South Park: The Fractured But Whole se dočkalo dalšího DLC s rozšířením příběhu plného nových postav a hratelnou třídou Final Girl s unikátním přístupem k soubojům a pastem.

V boji s monstry, která uprchla z různých televizních snímků, vám pomůže nový kamarád Mint-Berry Crunch, známý jako Bradley Biggle a Gok’zarah. Ten dorazil jako na zavolanou ze své domovské planety Kokujon a hodlá ze světa sprovodit veškeré zlo skrze své mocné bobule a mentolky.

zdroj: Archiv

Díky pilám a motorovkám nalezeným ve staré chatě půjde tentokrát o pořádný masakr. Nebude chybět ani vtip, i když z traileru DLC působí temněji než předchozí za uši přitažené kousky.

Pokud si potřebujete doplnit vzdělání v oblasti her na motivy seriálu South Park, pak jak jednička, tak i dvojka jsou ve slevě na Steamu za třetinovou cenu, zatímco již vydané dodatky včetně season passu jsou za polovic. Nové DLC Bring the Crunch vás vyjde na 12 eur.

Nejnovější články