Další posun vydání Batman: Arkham Knight - tentokrát jen o tři týdny
zdroj: Rocksteady

Další posun vydání Batman: Arkham Knight - tentokrát jen o tři týdny

23. 3. 2015 16:06 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Miláčku, odložili hru, něco si přej. Tak nějak by mohlo vzniknout nové pořekadlo, které parafrázuje to o padajících hvězdách. Tentokrát odklad postihl toho, kdo by měl být všude včas – Batmana. Nicméně lepší odklad o tři týdny, než čekání tři týdny na patch, který konečně vychytá závažné chyby, které pak tvůrci hasí pět minut po dvanácté. Takže si pište – Batman: Arkham Knight vyjde na PC, PS4 a Xbox One 23. června.

Snad jako omluvu Rocksteady přibalili k novému datu vydání sedmiminutové video, které ukazuje část mise hrané na PlayStation 4. V něm se představí jak hlavní aktéři hry, alespoň na té dobré straně, tedy Batman, komisař Gordon a Oracle, tak i Batmobil a pár nových herních prvků, které se v Batman: Arkham Knight objeví. Celkově ale prostě Arkham Knight vypadá jako starý dobrý Batman od Rocksteady a změny se týkají především technického zpracování a drobných úprav boje, plachtění a navigace po městě.

Vyskakování a naskakování do Batmobilu je vskutku stylové, nicméně se přiznám, že stejně budu asi po městě hlavně plachtit... je to takové romantičtější, byť zrovna zdevastovaný, ještě víc, než obvykle pochmurný Gotham mnoho prostoru k zasněnému rozjímání neposkytuje. Celkově je ale jasné, že se Rocksteady chtějí s Batmanem rozloučit ve velkém stylu.

Nejnovější články