Další vlakový tycoon Railroad Corporation vyjde koncem měsíce
zdroj: tisková zpráva

Další vlakový tycoon Railroad Corporation vyjde koncem měsíce

8. 5. 2019 11:30 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Pokud po všech těch vlakových tycoonech z posledních let stále nemáte dost a ani Rise of Industry neuspokojila vaše továrny milující budovatelské srdéčko, pak se na vás koncem měsíce usměje štěstí. Na Steamu totiž vyjde další vlakový tycoon Railroad Corporation, i když jen v rozpracované verzi.

Early access Railroad Corporation startuje 27. května. Hra v tu chvíli nabídne jen pět lokomotiv z 19. století, ale postupně se nabídka rozroste o další historicky přesné kousky. Ve zlatém věku páry se rozhodnete vybudovat vlakovou mocnost v Severní Americe a vzít tak vítr z plachet drsné konkurenci.

V režimu kariéry nicméně nezačínáte na zelené louce, ale upíšete se některé z existujících společností, pro kterou začnete plnit běžné úkoly související s přepravou zboží i jeho výrobou. Později, až si nahrabete nějaký kapitál, se postavíte na vlastní nohy a začnete lézt do zelí bývalému šéfovi.

zdroj: Archiv

Počítejte s klasickými možnostmi novodobých vlakových tycoonů – stavba železnic spojená s mosty a tunely, vytváření nabídky a uspokojování poptávky, sledování vývoje cen jednotlivých komodit, skupování nemovitostí ve městech, dojde i na ovlivňování politiků, vývojové stromy, nenadálé události a tak dále.

Railroad Corporation se může chlubit i multiplayerem, ve kterém soupeříte s ostatními hráči online o to, komu se jako prvnímu podaří docílit určité hodnoty společnosti. Multiplayer bude dostupný od začátku early accessu v rámci beta verze.

Tvůrci ze studia Corbie Games zatím neprozradili cenu hry, jak dlouho bude v early accessu ani jakékoliv plány pro případná DLC.

Nejnovější články