Darksiders III otevírá nelítostnou arénu prvním DLC The Crucible
zdroj: tisková zpráva

Darksiders III otevírá nelítostnou arénu prvním DLC The Crucible

27. 2. 2019 14:03 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Není to sice žádná pecka, ale za dobrou akční rubanici Darksiders III asi označit můžeme. A jak nedávno vyšlo najevo, pro THQ Nordic to není vyložený propadák, když se vývoj hry po pár měsících zaplatil a čísla tak začínají zelenat. Prodejům jistě pomůže i nové DLC The Crucible, které Fury pošle do náročné arény.

V aréně na vás čeká celkem 101 vln nepřátel, ke kterým se ale hned tak nedostanete. Prvních 25 vln se totiž otevře až po poražení prvního z hříchů, dalších 25 za druhý hřích a tak dále až ke čtvrtému hříchu. Arénu tedy můžete navštěvovat v průběhu hry, nebo počkat do pokročilejší fáze, abyste se nemuseli omezovat stropem vln.

V aréně si můžete přijít na nový loot, který zahrnuje craftící materiály, sady brnění, očarování a duše. Nicméně ne vždy si ho odnesete. Po každé páté vlně dostanete na výběr – odejít s aktuálním lootem, nebo pokračovat a riskovat, že to do další pětky nezvládnete a přijdete o vše.

zdroj: Archiv

Pokud se vám podaří naráz projít všech 100 vln nepřátel, čeká vás závěrečná a jistě velmi náročná zkouška, která určitě ukrývá nepředstavitelnou odměnu.

DLC The Crucible pro Darksiders III stojí samostatně 7 eur, nebo ho můžete pořídit v balíčku se soundtrackem a druhým plánovaným DLC za 22 eur. Druhé DLC nese název Keepers of the Void a zavede vás do nové oblasti plné nových nepřátel a zapeklitých hádanek. Samozřejmostí je i nový loot, ale datum vydání zatím neznáme.

Nejnovější články