Datadisk Call of the Tenebrae k RPG Two Worlds II si můžete koupit samostatně
zdroj: tisková zpráva

Datadisk Call of the Tenebrae k RPG Two Worlds II si můžete koupit samostatně

14. 7. 2017 13:04 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Datadisk Call of the Tenebrae k sedm let starému RPG Two Worlds II mi na prvních záběrech nebyl příliš sympatický, a to i když jsem ignoroval kuriózní zmatky kolem přídavku mikrotransakcí. Nový trailer vypadá o něco málo líp, ale stále tedy žádná sláva, a to i když vezmu v úvahu kmetský status původní hry. Pravděpodobnost, že se do světa Antaloor vrátím, ovšem byla maličko navýšena skutečností, že DLC včera vyšlo jako samostatná hra.

Pokud chcete vyšetřit vraždu sexy půlorkyně Dar Pha známé z původní hry, máte před sebou jasnou volbu. Buď si Call of the Tenebrae stáhnete jako DLC (například skrze Steam), nebo si přímo u vydavatele zakoupíte samostatnou verzi, která je s cenovkou 15 euro o 5 € dražší. Tvůrci tenhle rozdíl vysvětlují „věrnostní slevou“ pro fanoušky, kteří už z minula vlastní Two Worlds II.

Rozšíření vám nabídne asi dvacetihodinový příběh o cestování v čase, konspiraci na nejvyšších místech, občanské válce cloumající novou rasou krysomužů, a spoustě dalších záhad včetně zmizení všech elfů. Vyřešíte je v nejlepší tradici Two Worlds, to znamená sekáním do všeho, co se vám postaví do cesty. Tahle podmnožina bude kromě obyčejných nepřátel zahrnovat také monstrózní bosse, na něž se úvodní trailer hodně soustředí. V hlavních rolích vystupují superkrysa, nahá čarodějnice, zrůda z močálu a kamenný golem.

zdroj: Archiv

Call of the Tenebrae kromě čerstvého dobrodružství a nepřátel přinese také předělaný systém alchymie, vylepšenou grafiku, spoustu nového vybavení od brnění přes meče až po magické hole, a zkrátka nepřijdou ani zapálení lovci achievementů. Pakliže vás zastaralá audiovizuální prezentace neláká, ale stále máte chuť se do Antalooru podívat, doporučil bych vyčkat na chystaný třetí díl, který by snad měl vyjít na konci roku 2019.

Nejnovější články