Datadisk k strategii Renowned Explorers vás pošle hledat poklady do Indonésie
zdroj: tisková zpráva

Datadisk k strategii Renowned Explorers vás pošle hledat poklady do Indonésie

27. 4. 2017 13:05 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Humorná objevitelská strategie Renowned Explorers, která se odehrává v alternativním 19. století a v níž se s problémy kromě násilí či plížení můžete vypořádat také svým neodolatelným šarmem, se 10. května dočká velkého rozšíření s názvem The Emperor’s Challenge, neboli Císařova výzva. Oním císařem je čínský vládce Guāngxù, který vás vyšle na archeologickou misi až do daleké Indonésie. Ovšem spolu s vámi tam míří i váš největší rival, neskutečně přitažlivý Francouz Matthieu Rivaleux. Souboj průzkumníků může začít.

Datadisk s sebou přináší novou východoasijskou kampaň, která kvůli své obtížnosti prý udělá radost především veteránům. Kdo jiný než ti nejzkušenější by si dokázal poradit se zvláštními zakuklenými monstry připomínajícími Jawy z Hvězdných válek nebo dokonce s velikými tukany, kteří vypadají, jako by měli dva zobáky? Hrůzostrašná představa. Některá další nebezpečenství vám přiblíží nový trailer.

zdroj: Archiv

Všechny tyhle trable samozřejmě nemusíte řešit sami. Přece jen jste vůdce objevitelské výpravy, takže dá rozum, že komandujete pár poskoků. Výběr těch správných členů družiny, kteří se budou navzájem doplňovat a pokryjí vaše nejrůznější potřeby, je klíčovým komponentem úspěchu. A expanze kromě nové krajiny a výzev přináší i některé zajímavé regionální pomocníčky - kupříkladu uhlazenou vražedkyni Phailin Boonyasak se svým podezřele všudypřítomným vějířem. To ale zdaleka není všechno.

Co byste například řekli na mladou dívku jménem Suh Min-Jeong, která je sice prťavá a v boji vám moc platná nebude, ale zato vykazuje přímo zázračný talent pro diplomacii a archeologii? Do úplně jiného soudku, nejspíš nacpaného hromadou TNT, spadá Wang Yu, pyroman se zájmem o ohňostroje a tendencí dostávat se do problémů. A kdybyste raději do své skupinky zařadili osobu s atletičtějšími sklony, pak je tu talentovaný japonský průzkumník Hojo Fumiaki, který si rád vybíjí svůj neustálý vztek zuřivým zametáním pomocí věrného koštěte.

Ti všichni vám pomůžou nalézt úžasné poklady, přežít v nebezpečné divočině, a především porazit toho nesnesitelně arogantního blonďatého hejska Rivaleuxe… nebo taky ne. Renowned Explorers je nesmlouvavá strategie. Klidně se vám může stát, že vaše expedice spektakulárně selže nebo pomalu, smutně vyšumí. Pak vám nezbyde nic jiného, než to zkusit znovu a lépe, a jednoho dne se konečně stát tím nejslavnějším objevitelem na celém širém světě.

Nejnovější články