Datadisk Leviathans pro Stellaris vyjde za dva týdny a nabídne obrovské vesmírné bytosti
zdroj: tisková zpráva

Datadisk Leviathans pro Stellaris vyjde za dva týdny a nabídne obrovské vesmírné bytosti

10. 10. 2016 18:11 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Před měsícem Vašek představil první datadisk pro vesmírnou strategii Stellaris, který ukázal, že v Paradoxu umí zpracovat i jiné než historické náměty. Název Leviathans odkazuje na jednu z hlavních novinek rozšíření – obrovité bytosti, které létají vesmírem, každá z nich je unikátní a mají i vlastní cíle a preference. Paradox nyní oznámili, že datadisk vyjde 20. října, bude stát 10 dolarů a doprovodí jej obligátní velký update zdarma.

V rámci updatu, který nese název Heinlein, tvůrci do hry přidají několik požadovaných prvků jako automatický průzkum pro vaše lodě, shromažďovací body, kam zamíří vaše nově vyrobené flotily, přepracování strategických zdrojů a jasná specializace pro jednotlivé typy lodí. Heinlein bude samozřejmě k dispozici zadarmo.

V rámci Leviathans zní zajímavě i aktivnější účast padlých impérií, která byla v základní hře poněkud pasivní. Nyní se mohou pustit do masivních válek, do nichž se můžete zapojit, samozřejmě s možným rizikem zničení všeho, co jste doposud budovali. Anebo si můžete hrát na vesmírné Švýcarsko...

zdroj: Archiv

Nejnovější články