Dead Cells dostává DLC zdarma, které pořádně zvýší obtížnost
zdroj: tisková zpráva

Dead Cells dostává DLC zdarma, které pořádně zvýší obtížnost

27. 3. 2019 12:05 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Tvůrci ze studia Motion Twin vystoupili v uplynulých dnech na pódium v rámci konference GDC a pochlubili se historií vývoje Dead Cells. Povídali o různých „lživých“ mechanismech, díky kterým se hra hraje tak skvěle. Ti, kdo zrovna nepromlouvali k publiku, ve kterém byl i náš Petr Poláček a sepsal z přednášky poutavý článek, v kancelářích dolaďovali obří update, který hru obohatí již zítra.

Update Rise of the Giant je opravdový macek a udělá radost především těm hráčům, kterým se podařilo Dead Cells alespoň jednou dohrát. V takovém případě na vás totiž čeká úplně nová úroveň zapracovaná do původní linky a navíc můžete najít ještě jednu (údajně špatně) skrytou úroveň.

V nových úrovních samozřejmě nemohou chybět noví a logicky ještě náročnější bossové a potkáte 10 dříve nevídaných monster. Jsou zde ale i hezké věci. Vybavíte se novými skilly a zbraněmi, dozvíte se něco víc o příběhu, narazíte na nové blueprinty a konečně i skiny postavy, díky kterým se budete vydávat za vánoční stromeček nebo za ženu.

zdroj: Archiv

I když se update Rise of the Giant považuje za DLC, bude od zítra až navždy zdarma. Tedy zatím jen na počítačích, konzole si na něj musejí počkat.

Pokud jste Dead Cells ještě nepodlehli, pak máme několik důkazů, že byste měli. Například velmi pochvalnou recenzi, GamesPlay, druhé místo v Nejlepší akční hře minulého roku, třetí místo ve Hře roku nebo čísla z prodejů: 1 milion kopií. Hře se (možná trochu překvapivě) daří výjimečně dobře na Switchi, kde ji ostatně můžu jedině doporučit.

Nejnovější články