Děsivé moravské lesy brzy přivítají český psychologický horor Someday You’ll Return
zdroj: tisková zpráva

Děsivé moravské lesy brzy přivítají český psychologický horor Someday You’ll Return

4. 2. 2020 14:58 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Dvoučlenné brněnské studio CBE Software je u konce své dlouhé cesty za dokončením ambiciózního psychologického hororu Someday You’ll Return. Česká hra odehrávající se v moravských lesích vyplní jarní prázdnotu vytvořenou všemožnými odklady velkých očekávaných her a snad se jí tak dostane pozornosti, kterou si jistě zaslouží.

Someday You'll Return se coby Daniel vydáváte do míst, kam jste se už v životě nechtěli vrátit. Musíte totiž najít ztracenou dceru Stelu a stopy bohužel vedou do tajuplných moravských lesů, ve kterých se probouzejí děsivé prastaré příběhy z devátého století.

Psychologický horor nebude vsázet na pokroucené stíny patřící monstrům plížícím se pod rouškou tmy za vašimi zády. Strach bude pramenit z vašeho vrozeného otcovství, hnusných lží a odmítání přijetí něčí minulosti.

zdroj: CBEsoftware

Cesta do hlubin lesů je zároveň cestou do hlubin vaší mysli a odhalí věci, které měly zůstat navždy skryté. Ale Someday You'll Return nebude pouze o procházce krásnou českou krajinou a šplháním po jejích skalách.

Žijeme ve 21. století, takže už i v lesích přijde vhod všemocný mobilní telefon, naučíte se pracovat s různými materiály a vytvářet z nich užitečné nástroje, odhalíte taje bylinkářství, budete se plížit, stopovat a vaše rozhodnutí ovlivní vaši karmu a tím i vyústění příběhu.

Someday You'll Return vyjde 14. dubna na PC a později v letošním roce i na PlayStationu 4 a Xboxu One.

Nejnovější články