Deus Ex: Mankind Divided nevyjde v únoru, ale až v srpnu příštího roku
zdroj: tisková zpráva

Deus Ex: Mankind Divided nevyjde v únoru, ale až v srpnu příštího roku

19. 11. 2015 10:52 | Novinky | autor: Adam Homola |

Další z řady tradičních podzimních odkladů postihl Deus Ex: Mankind Divided od studia Eidos Montreal. Nástupce výborného dílu Human Revolution měl původně vyjít 23. února 2016, ale nově ho vývojáři odložili na 23. srpna stejného roku. Půl roku k dobru chtějí tvůrci využít k vyladění hry, aby se mohla novinka zařadit po bok svého předchůdce a ideálně ho ještě překonat.

"Hrou jsme si jistí a jsme na ni hrdí. Nyní si však při hraní a testování uvědomujeme, že k dosažení našich vysokých standardů je potřeba víc času v postprodukci. Konkrétně musíme zapracovat na herních detailech a úpravě systémů, musíme hru ještě ladit a zkoušet různé varianty. Abychom toho všechno mohli dosáhnout, museli jsme přesunout datum vydání na 23. srpna 2016," napsal na webu hry šéf studia David Anfossi.

Do detailů už Anfossi nezašel, a tak se musíme spokojit s klasickým důvodem, který se uvádí při téměř každém odkladu. Momentálně nemá příliš mnoho trojáčkových her stanovené datum vydání na srpen 2016, ale je jasné, že tou dobou už začnou velké hry po letním suchu zase pomalu vycházet. Nový Deus Ex tak pravděpodobně půjde proti silné konkurenci, ale hra zatím vypadá slibně a mohla by v ní slušně obstát.

Nejnovější články