Deus Ex: Mankind Divided vyjde počátkem příštího roku
zdroj: tisková zpráva

Deus Ex: Mankind Divided vyjde počátkem příštího roku

16. 6. 2015 20:35 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Pokud byste snad čekali, že by se konference Square Enixu obešla bez prezentace nového Deus Ex: Mankind Divided, tak byste se mýlili. A to je zatraceně dobře – tuto příležitost si vývojáři ujít nenechali a vedle zbrusu nového traileru ukazujícího temnou vizi světa budoucnosti, v němž se augmentovaní lidé pouštějí do křížku s těmi na jednu stranu méně šťastnými, se také konečně dozvídáme bližší datum vydání – hra vyjde začátkem příštího roku na Xbox One, PS4 a PC.

Trailer nám opět ukazuje svět, v němž Adam Jensen může být jen těžko šťastný. Jakožto člen elitních jednotek bojuje proti teroristům, ovšem jak nám již taktně naznačila efektní první ukázka a první střípky informací – nic není černobílé a ve světě Deus Ex je tomu tak ještě méně. Video představuje mimo nového příběhu také novou technologii jménem Dawn engine vykreslující příjemně detailní scenérie.

Příběh je pak zasazen pár let po událostech Human Revolution, do roku 2029, kdy jsou augmentovaní lidé vyhnáni na okraj společnosti a musejí být pod neustálou (a zřejmě také utiskující) ochranou. Konečně také dostávají významnější roli takzvaní ilumináti – kolem této tajemné a údajně i herní svět ovládající komunity se bude nový příběh otáčet především a jak si jistě mnozí vzpomenou, tak stejná skupina pak bude mít zásadní vliv i na další události, jež se odehrávají v původních dvou dílech této dnes již legendární série.

Nyní už ale slibovaný nový trailer. Ten konečně vedle několika příběh našeptávajících dialogů a několika pro příběh zásadních postav odhaluje také prémiové gameplay záběry a některé nové Adamovy schopnosti. Pokochejte se sami. Připomínám, že jsme se o příběhu více rozepsali v tomto článku.

zdroj: Archiv

Nejnovější články