Diablo III: Reaper of Souls vyjde v Ultimate Evil edici i na Xbox One
zdroj: tisková zpráva

Diablo III: Reaper of Souls vyjde v Ultimate Evil edici i na Xbox One

12. 5. 2014 16:39 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Ačkoliv to byla víceméně jistota, vlastníci Xbox One, kteří doufali ve vydání Diablo III na svou konzoli ,si mohou oddechnout. Hra na Xbox One vyjde rovnou v Ultimate Evil Edition, která obsahuje i datadisk Reaper of Souls (viz recenzi). Nejde ale jen o Xbox One, Ultimate Evil Edition vyjde i na zbylých konzolích.

Pokud máte či hodláte mít na jedné z konzolí PS3, PS4, X360 a Xbox One Diablo III respektive Reaper of Souls, zaškrtněte si úterý 19. srpna, kdy Ultimate Evil Edition vychází. Samostatný datadisk pro PS3 a X360 verze Diablo III nevyjde. Zájemci o datadisk pro konzolové verze si tedy musí pořídit kompletní edici, který vyjde na 40 dolarů v případě PS3/X360 verzí a 60 dolarů v případě PS4/Xbox One verzí.

Konzolové verze her nabídnou kooperaci pro čtyři hráče na jedné obrazovce i v online multiplayeru. Ke snadnějšímu hraní mezi kamarády by měl napomoci nový Apprentice mód, který hráče dočasně posílí, aby disponoval podobnými schopnostmi jako jeho kamarádi na vyšších levelech. Celkem elegantní řešení, jak dát dohromady čtveřici lidí, kteří mohou mít diametrálně odlišné postavy co do síly.

Tvůrci z Blizzardu rovněž hráčům umožní, aby si v rámci jednotlivých platforem převedli uložené postavy: z PS3 na PS4 a z X360 na Xbox One.

zdroj: youtube.com

Nejnovější články