Diablovka Sacred 3 s novým trailerem oznamuje i datum vydání
zdroj: tisková zpráva

Diablovka Sacred 3 s novým trailerem oznamuje i datum vydání

20. 3. 2014 9:55 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Po těch letech vypadá Sacred 3 pořád stejně jako jeho předchůdci. Samozřejmě, v kvalitě šla grafika nahoru, ale celkově si zjevně drží tahle populární diablovka stejný styl a některé výrazné grafické prvky. Nyní se společně s prvním videem předvádí i několik hrdinů, za které budete moci hrát. Najdete tu často staré známé - Seraphim, Ancarian, Khukuhru a Safiri.

Nově se představí Malakhim. Každá z postav má unikátní složení schopností a vlastní zbraně, které budete vylepšovat a hlavně získávat nové a formovat svůj vlastní specifický styl boje. Ten si budete moci užívat v multiplayeru, což vypadá jako velká deviza jinak na můj vkus trochu moc barevného Sacred 3.

Půjde hrát ve dvou offline a nebo ve čtyřech hráčích online, přičemž multiplayer bude „drop in, drop out“, takže poměrně flexibilní možnosti, jak působit apokalypsu v několika lidech. Já osobně jsem rád, že Sacred série přežila svou dočasnou smrt a po nějaké době strávené v digitálním komatu se probírá. Na jedničku vzpomínám rád a tak snad trojka nezklame. Zbývá dodat ještě jednu klíčovou informaci – Sacred 3 vychází 26. srpna na PC, X360 a PS3.

...

Nejnovější články