Diablovku Warhammer: Chaosbane si před letním vydáním vyzkoušíte v betě
zdroj: tisková zpráva

Diablovku Warhammer: Chaosbane si před letním vydáním vyzkoušíte v betě

8. 2. 2019 11:37 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Warhammer: Chaosbane bude první diablovkou zasazenou do starého světa fantasy Warhammeru. Označení „diablovka“ je v tomto případě opravdu na místě, protože hra jako by z oka vypadla třetímu Diablu. Ne po grafické stránce, ale z hlediska herních mechanismů, které si zájemci osahají už v březnu.

Ve Warhammer: Chaosbane se ujmete jedné ze čtyř tříd (trpaslík, člověk, lesní elf a vznešený elf), přičemž ostatních se mohou chopit vaši kamarádi a společně se vydáte až ve čtyřech v koopu (lokálním i online) proti početným silám zla, tedy Chaosu.

Před vydáním hry proběhnou dvě uzavřené bety, do kterých se dostanete jen a pouze po předobjednání libovolné z edic z oficiálních stránek. Všechny navíc obsahují různé doplňky a boosty zkušeností, edice Deluxe a Magnus přístup k plné hře o několik dní dříve a pouze s edicí Magnus si zajistíte dodatečný obsah season passu.

zdroj: Archiv

První uzavřená beta proběhne v březnu, druhá v dubnu. Warhammer: Chaosbane vyjde 4. června na PC, PlayStationu 4 a Xboxu One, přičemž majitelé edice Magnus mohou hrát už 31. května. Pokud se ve světě Warhammeru moc neorientujete, věnovali jsme mu poslední díl BoardGame Clubu, kde se Aleš s Alladjexem rozpovídali o všech jeho podobách.

Nejnovější články