Dishonored 2 představuje své celkem rozumné hardwarové nároky a povedené video
zdroj: tisková zpráva

Dishonored 2 představuje své celkem rozumné hardwarové nároky a povedené video

2. 11. 2016 17:33 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Pst! Slyšíte? Tiché kroky někde nad vaší hlavou. Šustění šatů v odpadní stoce podél ulice. Záchvěv pohyblivé temnoty v koutku oka. Ostré skřípění taseného nože. A tenké pískání milionů vyhladovělých krys. Ano, konečně k tomu došlo – vývoj Dishonored 2 je u konce. Nové dobrodružství Corva a Emily je už za rohem a příští pátek se kolem něj obezřetně prosmýkne na harddisky fanoušků plíživého zabíjení a tajemných nadpřirozených schopností. Pokud k nim patříte, mohly by vás zajímat nově zveřejněné hardwarové nároky.

A víte co? Na rozdíl od mladé císařovny a jejího osobního strážce nejsou kdovíjak zabijácké. Novější sestavy by si s Dishonored 2 měly umět docela bezpečně poradit. No, posuďte sami, jak na tom jste.

Minimální:
OS: Windows 7/8/10 (64-bitová verze)
Procesor: Intel Core i5-2400/AMD FX-8320 nebo lepší
RAM: 8 GB
HDD: 60 GB
Grafika: NVIDIA GTX 660 2GB/AMD Radeon HD 7970 3GB nebo lepší

Doporučené:
OS: Windows 10 (64-bitová verze)
Procesor: Intel Core i7-4770/AMD FX-8350 nebo lepší
RAM: 16 GB RAM
HDD: 60 GB
Grafika: NVIDIA GTX 1060 6GB/AMD Radeon RX 480 8GB nebo lepší

Dokončení vývoje doprovází i dvojice videí. To první se věnuje Corvovi a víceméně shrnuje jeho schopnosti a trochu nastiňuje, jak na tom je stárnoucí zabiják ve vztahu k Emily. To druhé ale velmi stylovým způsobem představuje aktéry hry - ve formě kulis z loutkového divadla. Pokud vás video o Corvovi namotivuje k přemýšlení, jaké schopnosti budete používat, to druhé, s názvem Book of Karnaca vás spíš donutí přemýšlet nad tím, jak se postavíte k celé zápletce o uloupeném trůnu a jakou cestu zvolíte. Dishonored 2 vychází 11. listopadu na PC, PS4 a Xbox One.

zdroj: Archiv

zdroj: Archiv

Nejnovější články