DLC Jets přináší do třetí Army trojici stíhaček, dron a letadlovou loď
zdroj: tisková zpráva

DLC Jets přináší do třetí Army trojici stíhaček, dron a letadlovou loď

17. 5. 2017 11:48 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Vzdušná převaha je klíčovou součástí každé války minimálně od třicátých let minulého století. Helikoptéry a stíhačky dokážou nadělat paseku i z neprodyšně opevněných pozic po okraj nacpaných tanky a pěšáky. A přestože se český vojenský simulátor Arma 3 zaměřuje primárně na taktický pěchotní boj, přece jen letectvo tak docela neopomíjí – zvlášť ne po dnešku, kdy s novým DLC Jets do hry doráží tři nové stíhací stroje, jeden bojový dron, a dokonce i letadlová loď.

Nové stíhačky se vesměs zaměřují na boj vzduch-vzduch a na čištění nebes od všech otravných nepřátel. F/A-181 Black Wasp II se perfektně hodí ke vzletům z paluby letadlové lodi a je vybavený velkým množstvím externích zbraňových slotů. Můžete jej tedy přizpůsobit tak, aby byl schopný útočit i na pozemní cíle. To-201 Shikra je vysoce obratný letoun ruské výroby obsahující prostor pro náklad bomb. A-149 Gryphon je starší, levnější a menší variantou, ale stejně jako kolegové disponuje nejnovějšími senzory a zbraňovými systémy, a navíc může efektivně operovat v nižší nadmořské výšce.

A pak tu jsou ještě dva speciální přídavky. Jedním z nich je hypermoderní dron Sentinel. Sice jde primárně o průzkumnou platformu, ale můžete si být jistí, že jeho ničivé rakety vzduch-země vám v bitvě přijdou vhod, stejně jako fakt, že může operovat z letadlové lodi. Ta je samozřejmě posledním přírůstkem. Obrovitánské nukleárně poháněné plavidlo USS Freedom sice nemůžete řídit, a tak jenom stacionárně dřepí ve vodě, ale rozhodně vám nabídne nové taktické varianty ve vzdušných soubojích.

zdroj: Vlastní

Zatímco za letadla si musíte zaplatit, USS Freedom dostanou všichni hráči zdarma v rámci doplňujícího updatu. Ten dále obsahuje předělávku senzorů a nové uživatelské rozhraní pro naváděné zbraně, vylepšený model poškození všech okřídlených strojů, možnost pozměnit výzbroj vozidel a spoustu dalších úprav a oprav, které nestojí za to vypisovat. Naopak se sluší dodat, že abyste si nové hračky pořádně užili, DLC vám nabídne nový letecký scénář, který řádně otestuje vaše pilotní schopnosti v boji vzduch-vzduch i vzduch-země.

DLC Jets si můžete zakoupit buď na Steamu, nebo přímo skrz Bohemia Store, za 10 euro. Pakliže to chcete vzít šmahem, je zde ještě speciální nabídka tohoto a tří dalších chystaných DLC v rámci Arma 3 DLC Bundle 2. To vás vyjde na 23 euro, a kromě Jets obsahuje ještě sbírku taktických operací Tac-Ops, obrněné rozšíření Tanks a dosud neoznámené tajemství s pracovním názvem „Orange“.

Nejnovější články