DLC pro Wolfenstein II: The New Colossus vás zavedou do Chicaga, do vesmíru i na Aljašku
zdroj: tisková zpráva

DLC pro Wolfenstein II: The New Colossus vás zavedou do Chicaga, do vesmíru i na Aljašku

14. 11. 2017 11:58 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Stále ještě se nemůžete nabažit dobrodružství kapitána B.J. Blazkowicze? Tak to vás musím zklamat, protože DLC pro Wolfenstein II: The New Colossus se oblíbenému americkému Polákovi věnovat nebudou. Místo toho představí trojici nových ulítlých hrdinů, kteří se vydají přispět svou troškou do mlýna k bohabojnému cíli vykopání nacistických zadků zpátky přes oceán. Kdyby snad někdo zapomněl, odkud že je potřeba Hitlerovy pohůnky vyhnat, napoví mu velice americký název: The Freedom Chronicles.

Všechno vykopne Episode Zero, která je dostupná už teď a představí světu své postavy v úvodní misi. Je tu Gerald Wilkins, Jessica Valiant a geniálně pojmenovaný Joseph Stallion, a právě poslední jmenovaný je ústřední hvězdou dalšího DLC s názvem The Adventures of Gunslinger Joe vycházejícího 14. prosince. Joseph, bývalý profesionální hráč amerického fotbalu, se v něm pustí do nácků v ruinách Chicaga, a stejně jako B.J. dokonce i ve vesmíru.

30. ledna pak přijde na řadu Jessica Valiant a její The Diaries of Agent Silent Death. Agentka Tichá smrt – jak poetické! Milá Jess je bývalou agentkou OSS a také expertní vražedkyní, takže bych si troufl odhadnout, že v jejím případě se hra bude soustředit spíš na stealth než na hrubou sílu. Musíte v její kůži infiltrovat tajné nacistické bunkry v Kalifornii a odhalit tajemství Operace San Andreas. Pokud půjde o německou verzi GTA, tipnul bych si, že C.J. v ní hlavní roli hrát nebude.

Wolfenstein II: The New Colossus - DLC zdroj: tisková zpráva

Někdy v průběhu března pak dorazí poslední kousek skládačky, The Amazing Deeds of Captain Wilkins. Komiksově znějící název odpovídá komiksově vypadající postavě pana kapitána. Jde o amerického válečného hrdinu, který sice za ty roky od skončení druhé světové stihl trochu zešedivět, ale zabijácké schopnosti mu určitě zůstaly. Jinak by se přece nevydával navštívit okupovanou Aljašku, kde chce zničit Operaci Černé slunce.

The Freedom Chronicles jsou dostupné ve formě season passu za 25 eur, a kdo si chce o nějaké ty hodiny prodloužit zábavný boj proti nacistickým silám, může zamířit na Steam. Za sebe bych dodal, že se mi Wolfenstein II: The New Colossus velice líbil (viz recenze) a že až bude DLC balíček zkompletovaný, velmi rád se do podrobné Ameriky vrátím.

Nejnovější články