Do džunglí Rising Storm 2 se v updatu ANZAC pustí Australané a Novozélanďané
zdroj: tisková zpráva

Do džunglí Rising Storm 2 se v updatu ANZAC pustí Australané a Novozélanďané

4. 9. 2017 9:20 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Zkratka ANZAC se stala nesmrtelnou díky první světové válce a bitvě u Gallipoli. Australské a novozélandské jednotky ale bojovaly i v dalších konfliktech, což vám připomene chystaný update pro Rising Storm 2: Vietnam (viz naši pochvalnou recenzi). Do džunglí Vietnamu se tak budete moci vydat i s vojáky a výbavou ANZACu, ale čekejte i nové vojáky.

V rámci updatu se tak můžete těšit na trojici zbrusu nových map - Long Tan, Rung Sac a ANZAC. První se jmenuje po bitvě u Long Tan, kde se 1. australská operační skupina střetla s cca dvacetinásobnou přesilou kombinovaných sil Severovietnamské armády a Vietkongu. Druhá pak nese název po malebných mangrovových porostech, kde probíhaly po většinu války vleklé boje.

Z nových zbraní stojí určitě za zmínku dva deriváty FN FAL – L1A1 SLR a automatická verze L2A1 Auto. Pokud chcete vzít výkonnou záložní zbraň, sáhněte po pistoli Browning Hi-Power a jestli holdujete SMG, k dispozici bude Owen a F1. Do vzduchu se podíváte s vrtulníkem Bushranger a případně použijete novou velitelskou schopnost Canberra Strike, což je bombardování ze stejnojmenných letounů.

Kdy přesně ANZAC update vyjde se neví. Aktuálně je ve fázi alfatestování a Tripwire doufá, že do dvou až tří měsíců bude k dispozici v plné verzi.

Nejnovější články