Do levačky bič, do pravačky šavli! City of Brass vyjde v květnu
zdroj: tisková zpráva

Do levačky bič, do pravačky šavli! City of Brass vyjde v květnu

3. 4. 2018 12:44 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Pokud jste někdy zatoužili zahrát si za Indiana Jonese v pohádkách Tisíce a jedné noci v herním stylu Bioshocku, pak se na vás brzy usměje štěstí. City of Brass je totiž přesně takovou hrou. Ze všech stran se na vás valí hordy prokletých kostlivců, nad jejichž hlavami se houpete na biči a sekáte po nich scimitarem. Tato čistokrevná first person akce vychází již za měsíc.

4. května se bájné město z mosazi stane vaším zábavním parkem. Nejenže obsahuje spoustu atrakcí ve formě různých pastí, které vám mohou být překážkou a zároveň k užitku, ale také se po každé vaší smrti změní. A ne, moc si nevěřte. Vždyť všichni ti kostlivci, které při svých pokusech kosíte, jsou jako vy – zlodějíčci, kteří zatoužili po pokladech ukrytých v labyrintu uliček.

Vy máte samozřejmě trochu větší ambice. Nechcete jen tak nějaký poklad. Chcete ten největší, ukrytý v samotném srdci města. Vybaveni pouze šavlí a bičem (a výbušnými nádobami roztroušenými po světě), vydáváte se na zamotanou cestu plnou mrtvých a ještě mrtvějších kostí.

zdroj: Cinemart

Největším přítelem vám bude bič, na kterém se nebudete jen houpat. Pomůže vám se sbíráním jinak nedostupných cenností, vytrhne zbraně nepřátelům z mrtvolných pařátů, omráčí slabší jedince a dovolí vám na dálku spouštět pasti pod nohama valící se hordy.

Každý průchod hrou (ať už zdárný nebo nezdárný) je výzvou díky procedurálnímu generování úrovní, ale pokud by to na vás bylo málo nebo naopak příliš, můžete si zážitek upravit na míru. Pokud si vyberete některé z požehnání, zvýší se vám třeba body zdraví, udělené zranění, potkáte méně nepřátel atd. Na druhou stranu břemena se podobným způsobem postarají o mnohem náročnější podmínky.

City of Brass je v tuto chvíli v předběžném přístupu na Steamu za 23 eur. Je pravděpodobné, že si tvůrci po vydání vyžádají více zlaťáků z vašeho měšce. Hra tedy vyjde 4. května (mezinárodní den Hvězdných válek…) na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Nejnovější články