Do předběžného přístupu sandboxu Dreams se nakonec dostanete i v Česku
zdroj: tisková zpráva

Do předběžného přístupu sandboxu Dreams se nakonec dostanete i v Česku

29. 3. 2019 11:28 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Patrik před měsícem psal o plánovaném předběžném přístupu Dreams, kam se ale původně neměli dostat Češi. Nakonec se do něj vešli v rámci celoevropského teritoria, nejnovější počin od Media Molecule si tak budete moct vyzkoušet i u nás. Early access je určený především kreativním tvůrcům, kteří se o své výtvory budou chtít dělit s ostatními.

Tvůrci LittleBigPlanet a Tearaway vás opět nechají popustit uzdu vlastní fantazii a vytvářet příběhy a hry, ale taky třeba jen zajímavé obrazy nebo hudbu. Součástí předběžného přístupu tedy zatím nebude příběhová kampaň, dostanete ale všechny nástroje pro tvorbu včetně návodů a šablon i k tomu, co už stihla komunita vytvořit během uzavřené bety.

zdroj: Archiv

Přístup do early accessu si budete muset koupit, samozřejmě vám ale nákup zaručí i plnou verzi hry, až vyjde. Kdy se tak stane, tvůrci neřekli, avšak zdůrazňují, že až budou připravení vyrazit s Dreams do světa, rozhodně se o tom dozvíte.

Všechny výtvory z předběžného přístupu se pak přenesou i do plné verze, do které Media Molecule plánují třeba také podporu VR a další vylepšení. Množství kopií je údajně omezené, ale to omezení by mělo být natolik mírné, aby se tam dostali všichni nadšení zájemci. Přesto tvůrci doporučují si přístup koupit co nejdříve, aby se na vás dostalo.

Early access Dreams začíná exkluzivně na PlayStationu 4 16. dubna.

Nejnovější články