Doom Eternal koncem roku navštíví peklo i nebe s asymetrickým multiplayerem
zdroj: Foto: id Software

Doom Eternal koncem roku navštíví peklo i nebe s asymetrickým multiplayerem

10. 6. 2019 7:45 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Doom se po třech letech vrátí na naše obrazovky v opravdu plné síle. Záběry z hraní Doom Eternal se ani na moment nezastaví, Slayer musí být neustále v pohybu, aby jako jednočlenná armáda dokázal porazit všechny démony (a možná i anděly), které se na něj valí ze všech stran. Kromě singleplayerové části se představil i zbrusu nový multiplayer.

Restart série v roce 2016 se setkal s velkým nadšením, tedy alespoň jeho příběhová část. Multiplayer, o který se postaralo externí studio, už tak chválený nebyl. Proto se v Bethesdě rozhodli, že ho pro účely Doom Eternal musí udělat sami. A tak vznikl Battlemode.

Asymetrická akce je určená přesně pro tři hráče – jednoho Slayera a dva démony. Co je cílem každé ze stran, asi není potřeba zdůrazňovat. Půjde o souboj skillu na straně mariňáka a strategie na straně démonů, kteří budou mít co dělat, aby nad horou svalů (s přístupem k ničivým zbraním) zvítězili během tří po sobě jdoucích kol.

zdroj: Bethesda.net

Doom Eternal vyjde 22. listopadu na PC, PlayStationu 4, Xboxu One, Switchi a Stadii. Návštěvníci E3 mají to štěstí, že si brutální akci mohou rovnou vyzkoušet. Všichni ostatní musí počkat na QuakeCon (25.7.), kde se v rámci DoomConu u příležitosti 25. výročí série ukáže ještě mnohem víc.

A pokud slyšíte na sběratelské edice a máte volných 199 dolarů, pak si můžete pořídit skutečnou helmu Doom Slayera (spolu se hrou, litografií, steelbookem, soundtrackem, knihou s příběhy, digitálními bonusy a tak dále).

zdroj: Archiv

Doom Eternal sběratelka zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články