Druhá epizoda thrilleru Cognition je dle Jane Jensen „fakt ostrá“
zdroj: tisková zpráva

Druhá epizoda thrilleru Cognition je dle Jane Jensen „fakt ostrá“

23. 1. 2013 11:17 | Novinky | autor: Petr Poláček |

První epizoda adventurní série Cognition: An Erica Reed Thriller od studia Phoenix Online a Jane Jensen byla velkým a příjemným překvapením, takže jsou tu objektivní důvody, proč vás informovat o termínu vydání episody druhé, která s podtitulem The Wise Monkey vyjde pro PC a Mac už 30. ledna (kdy vyjde i naše recenze). V první epizodě jste se mohli seznámit s nadpřirozenými schopnostmi a trpkým osudem hlavní hrdinky a epizoda druhá už vás bez ptaní uvrhne do víru vyšetřování případu sériového vraha známého pod přezdívkou Wise Monkey.

Jestliže život bratra se Erice v první epizodě zachránit nepodařilo, ve druhé epizodě dostane příležitost to napravit, respektive si trošku zvýšit sebevědomí. Sériový vrah opět unesl někoho Erice blízkého a s jeho metodami mučení nebude trvat dlouho, než dotyčná osoba vydechne naposledy. Erica bude zápasit s časem a svými vyšetřovatelskými schopnostmi, aby oběť našla dříve, než se tak stane.

Od FBI velkou podporu čekat nemůže, takže bude na všechno víceméně sama, což by mělo atmosféru hry pořádně vyostřit, jak si přisazuje Jane Jensen, když o druhé epizodě Cognition: An Erica Reed Thriller hovoří v tiskovce. Co je na tom pravdy vám možná přiblíží krátký trailer z druhé epizody, ale jinak si počkejte, jak se bude na druhou epizodu tvářit Lucka Jiříková, která už ji touto dobou hraje. Detaily o Cognition najdete na homepage.

zdroj: Archiv

Nejnovější články