Druhoválečné generálské souboje Sudden Strike 4 započnou 11. srpna
zdroj: tisková zpráva

Druhoválečné generálské souboje Sudden Strike 4 započnou 11. srpna

7. 5. 2017 9:45 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

V dáli je slyšet dupot tisíců vojenských bagančat. Doprovází je hřmot tankových motorů a duté rány z kanónů. A nad tím vším bzučí kovové vosy vyzbrojené těžkými kulomety. Druhoválečná strategie Sudden Strike 4 se pomalu, ale nezadržitelně blíží, a ve vzduchu už je pomalu cítit pach spáleniny. Užívejte si relaxačních adventur a piškvorků, dokud můžete, protože 11. srpna se na křídlech olověné bouře přiřítí totální válka.

Sluší se připomenout, čím že se to čtvrtý díl téhle strategické série snaží zaujmout. Můžete se těšit na veliké mapy se značným množstvím jednotek, což dohromady dává opravdu rozsáhlé bitvy, v nichž často musíte dávat pozor na více front najednou. Proto se ve hře vyskytuje možnost „pause and play“, při níž zastavíte čas, předáte svým rozptýleným vojákům pokyny, a pak znovu spustíte režim reálného času.

Velmi zajímavě působí také generálské doktríny, jimž se věnuje následující video. Každá ze stran – západní spojenci, Němci i Rusové – bude mít k dispozici sadu schopností a speciálních manévrů inspirovaných jedním ze slavných druhoválečných generálů. Vemte si třeba takové nacisty. Pakliže se chcete pustit do poctivého blitzkriegu, vyberete si tankového génia Heinze Guderiana. Ale jestli chcete využívat spíš poctivou spolupráci a vzájemnou podporu všech složek vaší armády, pak volte konzervativního aristokrata Fedora von Bocka.

zdroj: Vlastní

Sudden Strike 4 možná trochu překvapivě vyjde kromě PC také na PlayStation 4.

Nejnovější články