Duchové začnou strašit v Luigi’s Mansion 3 na Halloweena
zdroj: tisková zpráva

Duchové začnou strašit v Luigi’s Mansion 3 na Halloweena

18. 7. 2019 13:30 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Vystrašený Luigi se vrátí na naše obrazovky v již třetí hře série, Luigi’s Mansion 3. Zelený hrdina si hezky maloval svou dovolenou v luxusním hotelu, aby záhy zjistil, že velmi lákavá pozvánka byla jednou velkou pastí na něj a jeho přátele včetně Maria. Je načase vytáhnout Poltergust G-00 a zbavit děsivé místnosti duchů.

Luigi’s Mansion 3 je plíživá adventura plná hádanek a platformingu, ve které především luxujete duchy. Bůhví, co se Luigimu stalo, že umí vyvolat svého želatinového dvojníka, ale díky bohu za něj. Takzvaný Gooigi totiž hravě projde mřížemi a nijak mu neublíží smrtící nástrahy.

Mezi oběma postavami můžete libovolně přepínat a vyřešit tak mnohé puzzly. I když je Gooigi velmi schopný, přeci jen má svou Achillovu patu – musí se za každou cenu vyhnout vodě, která by ho rozpustila.

zdroj: Archiv

Sympatické je, že Nintendo i v tomto případě zapracovalo na kooperaci, takže můžete celou hrou projít ve dvou v kůži Luigiho a Gooigiho. Kromě příběhové kampaně se můžete těšit i na multiplayerový mód ScareScrapper, ve kterém postupujete patro po patře, čistíte je od duchů a závodíte s časem.

Tento mód je určený až pro osm hráčů online nebo lokálně, přičemž u druhé možnosti počítejte s tím, že jedna konzole pojme jen dva hráče (osm hráčů v místnosti tedy vyžaduje čtyři Switche). Luigi’s Mansion 3 vyjde pouze na Switchi 31. října.

zdroj: Archiv

Nejnovější články