Duchovní otec Broken Sword se vrací s ručně kreslenou adventurou The Little Acre
zdroj: tisková zpráva

Duchovní otec Broken Sword se vrací s ručně kreslenou adventurou The Little Acre

31. 10. 2016 11:09 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Do Irska 50. let minulého století se vydáte 22. listopadu v kouzelné point and click adventuře The Little Acre. Tu vyvíjí rovněž irský tým Pewter Games Studio a to pro PC, PS4 a Xbox One. Kromě toho, že hra pěkně vypadá je ale důležitý i fakt, že v roli výkonného producenta s Pewter Games spolupracuje Charles Cecil, který stojí za sérií Broken Sword.

Stejně jako v Broken Sword, i zde půjde především o záhadu. Příběh je viděný z perspektivy dvou postav – Aidana a jeho dcery Lily. Aidan jednoho dne najde vodítko, jež by ho mohlo dovést k jeho ztracenému otci, nicméně všechno nejde tak úplně dle plánu a Aidan se ocitne v neznámém světě plném bizarních kreatur. Což by samo o sobě nebyl takový problém. Jenže Lily se rozhodne tatínkovi pomoct a jak to dopadlo se můžete podívat v traileru.

The Little Acre vychází za měsíc a brzy bude k dispozici předobjednávka. K té jako bonus dostanete nejen nižší cenu (v přepočtu zhruba 350 korun), ale také digitální artbook. A nakonec si dovolme zmínit ještě jednu zajímavost – The Little Acre bude vůbec prvním irským titulem vyvinutým pro Xbox One. Nicméně, pro fandy adventur je asi zajímavější fakt, že se na hře podílí Cecil. Otázkou je, jak velkou roli v tvorbě hrál, ale je jasné, že by Pewter Games i Cecil chtěli představit klasické klikací adventury publiku, které na ně není tak zvyklé, jako před lety.

zdroj: Archiv

 

 

Nejnovější články