Dvouletý early access manažerského survivalu Oxygen Not Included brzy skončí
zdroj: tisková zpráva

Dvouletý early access manažerského survivalu Oxygen Not Included brzy skončí

25. 7. 2019 16:33 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Byla to dlouhá cesta s minimálně jedním odkladem, ale extrémně kladně hodnocená hra Oxygen Not Included konečně opustí předběžný přístup na Steamu jako plnohodnotná hra pro všechny ty hráče, kteří si rádi počkají na perfektně vyladěný produkt.

Don’t Starve, Shank, Invisible, Inc., Mark of the Ninja… Vypadá to, že na co studio Klei Entertainment sáhne, to promění ve zlato. A jejich nejnovější počin Oxygen Not Included nebude (vlastně už dávno není) výjimkou.

V Oxygen Not Included se přenesete na kus mimozemské skály bezcílně letící vesmírem. Respektive se usadíte pod jejím povrchem, kde začnete budovat základnu. Potřebujete jednotlivé komůrky zásobit kyslíkem, dostat k lidem vodu a jídlo, naopak vymyslet způsob, jak se zbavovat odpadu a kapes s jedovatými plyny.

zdroj: Paramount Pictures

Čeká vás zpracovávání různých materiálů roztroušených všude kolem vašeho obydlí. Z materiálů si vyrobíte další podpůrné přístroje, díky kterým bude přežívání v takto nehostinném prostředí zase o něco příjemnější. Musíte samozřejmě vyrábět elektřinu, která to bude vše pohánět, na což minimálně z počátku využijete lidskou sílu. Ale bacha na morálku pracovníků.

Plná verze hry nabídne víc asteroidů k prozkoumání se třemi novými biomy, rostlinami, zvířaty, budovami a cíli. Vydáním ale práce nekončí. V plánu je další obsah, opravy chyb, vyvažování systémů, přičemž ve studiu mají několik nápadů, kam Oxygen Not Included v budoucnu posunout. Ale neříkejme hop, dokud hra skutečně nevyjde. Pokud nedojde k dalšímu odkladu, stane se tak už 30. července.

Nejnovější články