Epizodické drama Life is Strange dospěje do finále 20. října
zdroj: tisková zpráva

Epizodické drama Life is Strange dospěje do finále 20. října

22. 9. 2015 12:30 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Čekání na finální epizodu Life is Strange bude tím nejdelším, jaké tato série pamatuje – pokud bychom čekali obvyklé dva měsíce, tak už bychom vyústění první série znali, ale jak naznačují francouzští vývojáři z Dontnod Entertainment, tak si počkáme ještě necelý měsíc. Poslední epizoda s názvem Life is Strange: Polarized totiž vychází 20. října na obvyklý soubor platforem.

Informaci o datu vydání za studio Dontnod vypustil do světa producent série Luc Baghadoust, který jedním dechem dodává, že pro tento tým není zvykem odhalovat plánovaný příchod na trh takto dopředu, dokud ještě není hra stoprocentně dotažená do konce. Na druhé straně také moc dobře ví, že finále první sezóny vyhlíží velká spousta fanoušků s nemalým očekáváním, a dle jeho slov hraje roli i fakt, že právě v těchto dnech slaví hlavní hrdinka své narozeniny. Netradičně brzké oznámení termínu vydání tak má být dárkem nejen pro komunitu, které Baghadoust děkuje za podporu, ale i pro Maxine samotnou.

zdroj: Archiv

Delší doba vývoje páté epizody snad znamená, že si tvůrci dali s finále patřičně záležet. Byla by škoda, kdyby nenavázali na doposud výbornou čtveřici epizod, jejichž recenze najdete za těmito odkazy: první, druhá, třetí, čtvrtá.

Nejnovější články