Europa Universalis IV vyjde v polovině srpna ve dvou edicích
zdroj: tisková zpráva

Europa Universalis IV vyjde v polovině srpna ve dvou edicích

5. 6. 2013 12:49 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Zatímco se chystáme drancovat křesťanská města v Crusader Kings II: The Old Gods, Paradox oznámil datum vydání Europa Universalis IV a rovnou přihodil informace o předobjednávce. Hra vás provede historií od poloviny patnáctého století až do konce osmnáctého. Tedy provede... Europa Universalis IV vám hlavně nabídne možnost dějiny radikálně změnit.

Hra vyjde na PC, Mac a Linux 13. srpna, a když se podíváte na oficiální stránky předobjednávky, najdete zde kromě rozcestníku k různým distributorům i dvě edice. Normální bude (překvapivě!) normální, jen dostanete za předobjednávku DLC s jednotkami Stoleté války a další dva neodhalené DLC balíčky.

Extreme Edition vám nabídne DLC několik – všechna předobjednávková DLC a samostatné expanze Star and Crestent (portréty a scénáře pro muslimské státy), dvanáct unikátních jízdních jednotek pro Osmany, Mamlúky i perské národy a nové skladby do soundtracku jménem Dobytí Konstantinopole. Časem se objeví další informace, prozatím vezměte za vděk faktem, že v multiplayeru se bude moci střetnou 32 hráčů.

...

Nejnovější články