EVE: Valkyrie mění název, míří mimo virtuální realitu a zlevňuje
zdroj: tisková zpráva

EVE: Valkyrie mění název, míří mimo virtuální realitu a zlevňuje

16. 8. 2017 11:45 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Vesmírná střílečka EVE: Valkyrie patří mezi první úspěšné VR tituly. Tvůrci z CCP se navíc o svou značku starají a hru poměrně často rozšiřují zásadními updaty. Teď se blíží jeden z nejdůležitějších, který hru přejmenuje, zbaví hráče povinnosti mít nasazené brýle a zlevní.

Od 26. září se EVE: Valkyrie bude v obchodech vyskytovat pod novým názvem EVE: Valkyrie – Warzone, aby bylo naprosto jasné, že už se nejedná o ten původní čistě VR titul. Podpora virtuální reality samozřejmě nezmizí, ale protože naprostá většina hráčů ještě do headsetu neinvestovala, jedná se o logickou snahu přilákat ke hře nové hráče.

Aktuální majitelé hry se ale nemají čeho obávat, protože aktualizace bude zdarma. A tratit na tom nebudou ani nově příchozí hráči, jelikož EVE: Valkyrie – Warzone bude o čtvrtinu levnější než aktuální verze hry – vyjde vás na 30 dolarů. Ze hry se tak stane titul, který neřeší, jestli máte, nebo nemáte VR, a díky podpoře cross-platform multiplayeru ani nezáleží na tom, zda hrajete na PC, nebo na PlayStation 4.

zdroj: Archiv

Warzone ale není jen o odstranění nutnosti virtuální reality - přinese totiž i dodatečný obsah. Můžete se těšit na další dvě nové mapy – vesmírnou stanici Sisters of EVE pod názvem Fleet a základnu Drifterů Outpost. K tomu do hry přibude nový mód Extraction, ve kterém krom vesmírných soubojů musíte ukořistit cíl na nepřátelském území.

Mezi zbylé novinky patří nový modulární systém vývoje lodi, který zajistí mnohem větší kontrolu nad směřováním budoucnosti vesmírného plavidla, a nový systém odměn ve formě kapsulí, ze kterých vám budou padat kosmetické doplňky. A v tomto případě se snad nejedná o loot boxy. 

EVE: Valkyrie si můžete pořídit na Steamu za 40 euro, ale vyplatí se vám počkat do 26. září, kdy hra přijme název Warzone, a bude o fous levnější.

Nejnovější články