F1 2017 přijede v srpnu a poveze se na nostalgické vlně
zdroj: tisková zpráva

F1 2017 přijede v srpnu a poveze se na nostalgické vlně

19. 5. 2017 17:44 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Zatímco se Lewis Hamilton pere se Sebastianem Vettelem o první příčku v tabulce momentálně běžící sezóny F1, my hráči si na letošní ročník závodů od Codemasters musíme ještě nějaký ten měsíc počkat. Přesněji tři měsíce, protože nová várka formulí dorazí 25. srpna, a bude hodně nostalgická.

V Codemasters se pokusí zopakovat úspěch minulého ročníku zachováním oblíbených herních módů, rozšířením zážitku v kariéře a uvedením zcela nové varianty šampionátu. Zjevně největším tahákem ale bude zastoupení slavných historických vozů, které se poprvé a naposledy objevily v ročníku 2013, a v dalších ročnících hráčům chyběly.

zdroj: Archiv

S oznámením hry vydaný trailer představuje hned tři historické vozy – McLaren MP4/4 z roku 1988 řízený Alainem Prostem a Ayrtonem Sennou, dále vůz značky Williams FW14B 1992 řízený Nigelem Mansellem a Riccardem Patresem, a konečně neodmyslitelné Ferrari F2002 s Rubensem Barrichellem a Michaelem Schumacherem za volantem.

To jsou tři historické vozy z celkových dvanácti obsažených, pokrývající třicet let trvající historii tohoto motorsportu. Bohužel, první zde jmenovaný není ve hře samozřejmostí, dostanete ho pouze v případě, že si hru zakoupíte v první den prodeje, nebo si ho později přikoupíte zvlášť.

Codemasters se naštěstí poučili z minula a zakomponovali tyto krásné stroje více do hry, takže na vás během hlavní sezóny sem tam vyskočí pozvánka na účast na historické události. Samozřejmostí je možnost zajezdit si s nimi i v ostatních herních módech (časovka, multiplayer atd.) na všech různých tratích, které mají tentokrát nabídnout až čtyři různé varianty.

Nejnovější články