Fenomenální Beat Saber opustil early access
zdroj: Beat Games

Fenomenální Beat Saber opustil early access

22. 5. 2019 10:07 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Zatímco plná verze hry Beat Saber je už dávno dostupná na PlayStationu, a my jsme si s ní užili své v rámci soutěžního videa, verze pro počítače byla až do včerejšího dne v předběžném přístupu. Ale studio Beat Games už dokončilo vše, co mělo v plánu a mohlo tak prohlásit jednu z nejúspěšnějších VR her za hotovou.

Vydáním rytmické hry se světelnými meči to ale nekončí. Právě naopak. V plánu jsou další placené balíčky s novými songy od umělců světových měřítek, v průběhu roku se dočkáte i bezplatných písniček a různých updatů přidávající nové funkce, po kterých volají fanoušci.

Vydání Beat Saberu s sebou přináší tu vůbec nejžádanější z nich – level editor. Komunitní písničky, stejně jako multiplayer už vznikly díky modderům, ale nyní by jejich tvorba měla být jednodušší a přístupnější všem.

zdroj: Archiv

Hotová verze nabízí nové možnosti grafického nastavení, došlo k vylepšení nasvícení, upravily se kolizní boxy bomb, které se navíc za vašimi zády deaktivují, abyste je v zápalu euforie nechtěně netrefili mimo své zorné pole a další drobnosti.

Beat Saber pořídíte na Steamu, ale i pro Oculus Rift a i nový Oculus Quest za 30 eur.

Nejnovější články