Fight Club #348: Regnum Regina
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #348: Regnum Regina

4. 11. 2017 10:30 | Novinky | autor: Redakce Games.cz |

V dnešním Fight Clubu jsme přivítali vzácného hosta, jímž je Regina Urazajeva, která patří mezi spoluorganizátory herní konference GDS, pracuje ve studiu Charged Monkey a je nadšená hráčka. Společně s ní ve studiu usedli Adam Homola, Vašek Pecháček a Aleš Smutný. Mezi tématy tak očekávejte zkušenosti Reginy z Gamescomu, GamerPie a nebo z jaké pozice působí na GDS, které klepe na dveře.

Nešlo ale o jediná témata k diskusi. Všichni jsme se pozastavili nad právě proběhlou PlayStation Media Showcase v Paříži, kde se ukázalo několik nových her i trailerů na očekávané hity. Dotkneme se také tématu subjektivně vnímaného násilí ve hrách, které přišlo na přetřes právě díky traileru na The Last of Us II a jednomu docela obyčejnému kladivu. A došlo samozřejmě i na vaše dotazy.

Audio verzi Fight Clubu #348 pro poslech v autě, ve vlaku, v autobuse, v MHD, na kole, při běhu nebo jako večerníček při usínání stahujte odsud.

zdroj: Vlastní

Podcasty od Games.cz, a další videa od naší redakce, můžete sledovat i na našem YouTube kanálu. Případné dotazy a připomínky směrujte do dedikované diskuse nebo na email podcast@games.cz. Děkujeme za přízeň!

Nejnovější články