Filthy Lucre vítá s otevřenou náručí fanoušky stealthu i adrenalinové akce
zdroj: tisková zpráva

Filthy Lucre vítá s otevřenou náručí fanoušky stealthu i adrenalinové akce

7. 9. 2016 18:51 | Novinky | autor: Adam Homola |

Zajímavou akci Filthy Lucre oznámili tvůrci ze studia Fabrik Games teprve v červnu, ale už ji stihli vydat. Zatím pouze pro PlayStation 4, ale PC hráči by se hry měli dočkat velmi brzy - čili ještě letos. Hra obsahuje celkem patnáct misí v pěti různých lokacích a dovolí vám vyhrát si s více jak třicítkou upravitelných zbraní a předmětů.

Celou hru můžete odehrát v singleplayeru, ale i v lokální (split-screen) a online kooperaci. Pokud vyznáváte čistý stealth, budete chtít hrát sami, aby se z něčeho, co připomíná shora viděného Hitmana, nestalo Hotline Miami. Pokud vám však zběsilá akce nevadí, můžete se do hraní pustit s kamarády. Filthy Lucre je připravená na oba dva přístupy, což by měl být jeden z hlavních taháků hry.

Vývojáři vám tedy nechtějí postup jednotlivými misemi diktovat. Proto můžete procházet celou hrou jako pečlivý stealth zloděj, nebo si z ní naopak udělat brutální střílečku. Nebo něco mezi, v závislosti na vašem herním stylu.

zdroj: Archiv

Filthy Lucre spoléhá na nepředvídatelné situace, jejichž řešení bude záležet čistě na hráči. Teoreticky by tak hra měla nabídnout poměrně solidní znovuhratelnost a prostor pro různé styly hraní.

Hra by též měla reagovat na vaše činy. Když třeba deaktivujete alarm, nepřejdou to stráže jen tak, mávnutím ruky. Na druhou stranu když alarm necháte aktivní a začnete střílet, přivolají stráže posily a vy budete mít život mnohem těžší.

Názorně všechno uvedené předvádí trailer, který vás provede různými řešeními stejných situací. Když dostanete na hru chuť, můžete si ji rovnou koupit a zahrát na PS4, nebo počkat na vydání PC verze. 

Nejnovější články