Flight Sim World nabízí letecký zážitek pro zkušené piloty i začátečníky
zdroj: tisková zpráva

Flight Sim World nabízí letecký zážitek pro zkušené piloty i začátečníky

21. 5. 2017 16:30 | Novinky | autor: Patrik Hajda

Dovetail Games, experti na herní simulace všeho druhu (Train Simulator 2017, Euro Fishing, Microsoft FSX), vydali early access verzi svého simulátoru Flight Sim World, který v už nyní nabízí celý svět jako na dlani, a hru více hráčů přes Steam k tomu.

Momentálně je možné létat pouze s jednovrtulovými a dvouvrtulovými stroji, ale o to více času měli vývojáři na jejich zpracování. Po vnější vzhledové stránce jde zatím o nejrealističtější ztvárnění letadel, zatímco uvnitř byl pod drobnohledem úplně každý čudlík, se kterým můžete běžně manipulovat. Pokud vám všechna ta hejblátka vůbec nic neříkají, nemusíte se bát. K dispozici máte leteckou školu, která vás naučí všemu potřebnému.

zdroj: Archiv

Jakmile umíte pilotovat ocelové ptáky, můžete se pustit do předpřipravených misí, které pořádně otestují vaše letecké umění, nebo si jednoduše vyberete jedno z 24 tisíc letišť kdekoliv na světě a prostě se proletíte nad satelity nasnímaným povrchem Země. A rovnou k sobě můžete přizvat kamarády a brázdit oblohu bok po boku, křídlo na křídlo. Pozor si však musíte dát na proměnlivé počasí, na které bude váš stroj adekvátně reagovat.

Tvůrci z Dovetail Games slibují pravidelné updaty v následujících měsících, které se zaměří na vylepšení systému počasí, integraci letových plánů a nové funkce do multiplayeru. Zároveň vysvětlují, že názor komunity je u nich na prvním místě. Proto zvolili právě předběžný přistup, během kterého hodlají naslouchat hráčům a hru vypilovat k nejlepšímu možnému obrazu. Hru si můžete pořídit v předběžném přístupu na Steamu (a pozor na zjevné bugy v multiplayeru).

Nejnovější články