Forza Motorsport 6 vychází 18. září, podívejte na první záběry z hraní
zdroj: tisková zpráva

Forza Motorsport 6 vychází 18. září, podívejte na první záběry z hraní

15. 6. 2015 20:55 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

V rámci konference Microsoftu jsme měli možnost zhlédnout také první oficiální gameplay nové Forzy Motorsport. V pořadí již šesté regulérní pokračování vyjde exkluzivně pouze pro Xbox One a ponese tak hrdé přízvisko next-gen. Dozvěděli jsme se rovněž oficiální datum vydání – Forza Motorsport 6 potěší fanoušky virtuálního závodění ještě letos a vyjde brzy po prázdninách po prázdninách, 18. září.

Další představení nové Forzy probíhalo podobně jako to první a na pódium prémiové záběry přímo ze hry doprovodil modrý Ford GT. Ten přivezl vedle přiznání data vydání přivezl skutečné gameplay záběry slibující vedle Fordu například také vozy značek Chevrolet, Pagani, Ferrari a mnoho dalších dalších.

Vidět jsme také měli možnost efekty dynamického počasí a celkově parádní grafickou stránku hry. Vedle vymazleného grafického pozlátka by pak hra měla nabídnout více jak čtyři stovky vozů a vedle toho se můžete těšit také na 1080p rozlišení při šedesáti snímcích za vteřinu, na plně zpracované kokpity a na 26 slavných světových destinací.

Nejnovější články