Hardcore RPG Sinner: Sacrifice for Redemption vás co nevidět postaví proti sedmi smrtelným hříchům
zdroj: tisková zpráva

Hardcore RPG Sinner: Sacrifice for Redemption vás co nevidět postaví proti sedmi smrtelným hříchům

4. 10. 2018 12:32 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Her inspirovaných sérií Dark Souls rapidně přibývá a třeba v případě Dead Cells se tahle inspirace postarala o opravdu luxusní zážitek. Sinner: Sacrifice for Redemption sice nevypadá nijak zvlášť zajímavě v běhu, avšak na papíře se objevuje jeden velice lákavý prvek – vaše postava postupně nesílí, ale naopak slábne. Tenhle mechanismus si vyzkoušíte v druhé půlce měsíce.

Hrdina Adam nebude mít klid, dokud se sám o sobě nepostaví čelem sedmi smrtelným hříchům. S každým z nich svede vytrvalý souboj na život a na smrt, což není nic nevídaného. Jenže samotný vstup do každého takového souboje je zpoplatněn opravdu vysokou cenou. Adam totiž musí obětovat část sebe – nějakou schopnost, vlastnost, dovednost…

Porážkou každého dalšího hříchu se sice přibližuje konečnému vítězství, je ale zároveň slabší a slabší, což neplatí o jeho protivnících. Musíte dobře volit, čeho jste ochotni se vzdát po zbytek hry. Pokud zjistíte, že jste udělali obrovskou chybu, můžete padlé hříchy oživit a nabýt ztracených vlastností. Avšak v takovém případě vás čeká opětovný bossfight.

zdroj: Archiv

Takhle zní Sinner: Sacrifice for Redemption opravdu lákavě, ale z hlediska grafiky a animací už tak nadšený nejsem. Jistě, na Switchi to asi nebude takový problém, ale co ostatní platformy? No, třeba to dopadne opravdu dobře a já budu mile překvapen.

Hra vyjde už za dva týdny, konkrétně 18. října na PlayStation 4, Switch a Xbox One. PC verze rovněž dorazí, ale je to s ní trochu složitější. Nejprve se totiž počítá s Discordem, který rozjíždí svůj vlastní obchod, a až poté se dočká klasický Steam.

Nejnovější články