Heavy Rain, Beyond: Two Souls a Detroit: Become Human vyjdou na PC v létě a na podzim
zdroj: tisková zpráva

Heavy Rain, Beyond: Two Souls a Detroit: Become Human vyjdou na PC v létě a na podzim

17. 5. 2019 13:50 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Tři nejnovější hry od Quantic Dreamu už nadále nebudou exkluzivitami pro PlayStation a konečně se podívají také na vaše počítače. Aspoň v případě, že vám nevadí jejich další exkluzivita, ta pro Epic Games Store. Už známe jejich data vydání a všechny tři se navíc dočkají bezplatných dem, která vyjdou vždy přibližně o měsíc dřív než plná hra.

Heavy Rain s pátráním po únosci dětí na Epicu vyjde 24. června s cenovkou 19,99 dolarů, jeho demo vychází už za týden, 24. května.

Beyond: Two Souls s Ellen Page v hlavní roli stojí stejně a vychází 22. července. Demo si budete moct vyzkoušet, sotva stihnete dohrát Heavy Rain, od 27. června.

Loňský Detroit: Become Human pak na vaše počítače dorazí někdy během podzimu, demo se chystá na konec léta. Za androidí dobrodružství zaplatíte necelých 40 dolarů.

„Tím, že se naše tři poslední interaktivní dramata dostávají na PC, umožníme novým okruhům lidí poznat, o čem hry od Quantic Dreamu doopravdy jsou,“ říká o jejich vydání Guillaume de Fondaumière, jeden z šéfů studia Quantic Dream. „Skrze dema budou mít hráči možnost poznat, kolik práce a úsilí jsme do PC verzí vložili. A pro ty, kteří hry od Quantic Dreamu ještě nikdy nehráli, to bude skvělá příležitost okusit jedinečnost našich her.“

Všechny tři si v této chvíli na Epic Games Store už můžete také předobjednat. Vzhledem k jejich stáří máte již nyní dostatek indicií, jestli vás budou bavit, například naše níže přiložené recenze. Nebo si můžete počkat na ta slíbená dema.

Nejnovější články