Hell Let Loose rozpoutá druhoválečné peklo na zemi
zdroj: tisková zpráva

Hell Let Loose rozpoutá druhoválečné peklo na zemi

29. 11. 2018 14:46 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

O multiplayerové střílečce z pohledu první osoby z druhé světové války jsme slyšeli naposledy v říjnu 2017, kdy ve své kickstarterové kampani vybrala přes 200 tisíc amerických dolarů. Hell Let Loose na bojiště vypustí stovku mladíků a kupodivu nepůjde o nejnovější variaci na battle royale, ale „historicky přesné“ zápolení dvou stran.

Hell Let Loose sama sebe nazývá realistickou střílečkou. V bitvách se proti sobě postaví celkem sto hráčů, kteří musí spolupracovat, aby zabrali klíčové body a zdroje a donutili protistranu kapitulovat. Vydavatel Team17 o ní říká: „Autentičnost je pro nás klíčová, hráči budou moct zažít historii s odpovídajícím realistickým arzenálem a chováním zbraní.“

zdroj: Archiv

Oproti letošnímu Battlefieldu V se stejným zasazením Hell Let Loose nabízí akci mnohem pomalejší a paradoxně „méně akční“. Vývojáři se často ohání tím, že přehnaná realističnost vlastně není moc zábavná, ale žánr vojenských simulátorů má své vlastní publikum, které se s mainstreamovými střílečkami tolik nepřekrývá.

Produktová stránka Hell Let Loose na Steamu slibuje spuštění předběžného přístupu v lednu příštího roku. Vývojáři z Black Matter těsně po něm slibují zveřejnit plán budoucího obsahu, který do hry budou postupně přidávat.

Nejnovější články