Historická adventura Kursk se odsouvá na listopad, kdy vyjde stejnojmenný film
zdroj: tisková zpráva

Historická adventura Kursk se odsouvá na listopad, kdy vyjde stejnojmenný film

2. 10. 2018 10:53 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Na nadcházející „walking simulator“ Kursk jsem velice zvědavý. Tvůrci ze studia Jujubee si dali za cíl zrekonstruovat historické události formou adventury s fotorealistickou grafikou, přičemž nemá zůstat jen u příběhu tragické ponorky. Původně jsme měli zavítat do klaustrofobických útrob podmořského plavidla již příští týden, ale ve studiu se rozhodli spárovat vydání hry s kinopremiérou stejnojmenného filmu.

Popravdě jsem doteď o filmu Kursk vůbec neslyšel. Přitom nevypadá špatně. Stejně jako hra mapuje události katastrofy, která postihla ruskou jadernou ponorku Kursk K-141 v roce 2000. Ve snímku se objeví několik známých herců včetně Colina Firtha (Kingsman). Nepodařilo se mi vypátrat oficiální světovou kinopremiéru, ale podle Jujubee by to mělo být 7. listopadu, protože tehdy chtějí vydat svou hru synchronizovaně s filmem.

O adventuře se tentokrát bohužel nedozvídáme nic nového, takže si musíte vystačit s posledními záběry z hraní. Nicméně níže se můžete podívat na proměnu hry za poslední dva roky. Video srovnává záběry prezentované na Gamescomu v roce 2016 s aktuálním buildem.

Pokud vás Kursk láká, ale radši byste konzolovou verzi, tak si musíte počkat do první poloviny příštího roku.

zdroj: Archiv

Nejnovější články