Hitman vyjde až v březnu 2016, ale prý bude větší a lepší
zdroj: tisková zpráva

Hitman vyjde až v březnu 2016, ale prý bude větší a lepší

23. 9. 2015 12:11 | Novinky | autor: Adam Homola |

Nový Hitman se snaží být největší hrou série hned v několika ohledech, proto potřebuje víc času na dokončení. Vývojáři z IO Interactive v posledních týdnech zjistili, že nestihnou hru dokončit, aby mohla vyjít na začátku letošního prosince, což znamená jediné - posun vydání na březen 2016.

Nový Hitman by měl vypadat jinak než předchozí díly série a většina AAA her. V březnu příštího roku totiž vyjde základ hry, který pak hodlají tvůrci rozšiřovat o nové úrovně, mise, výzvy a další obsah. Za tohle všechno ale zaplatíte jen jednou - nový obsah vás nebude stát ani dolar navíc.

Právě díky posunu vydání se máme podle zprávy na webu hry dočkat několika zásadních vylepšení. Za prvé má být obsahu, který hra v březnu nabídne, více a má být kvalitnější. Vývojáři mají několik měsíců k dobru, takže budou pracovat na rozšíření a vylepšení toho, co dostaneme hned v den vydání. A za druhé se díky posunu můžeme těšit na častější frekvenci vydávání nového obsahu.

Pro představu toho, jak nový díl posouvá hranice série, vydali tvůrci na webu názornou infografiku (viz níže). Jde o porovnání největší úrovně z Hitman: Absolution a jedné z úrovní z nového Hitmana. Konkrétně jde o level Paris Showstopper, která by měla být zhruba 6x větší, než největší level z Absolution.

Vedle toho bude v novém dílu i několikanásobně víc potenciálních cílů (50 x 300), dav čítající 1300 lidí, 100 možných "nehod", 70 výzev, 60 místností v paláci a 25 unikátních oblastí kolem paláce. Z Hitmana se tak sice nestává hra s otevřeným světem, ale úrovně a možnosti v nich by měly dojem sandboxové hry minimálně evokovat.

hitman 2016 zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články