Houstone, zdrhá nám vězeň! The Escapists 2 vyjde v srpnu a podívá se i do vesmíru
zdroj: tisková zpráva

Houstone, zdrhá nám vězeň! The Escapists 2 vyjde v srpnu a podívá se i do vesmíru

12. 7. 2017 9:34 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Zpoza pevných zdí do éteru unikají stále nové informace o The Escapists 2, simulátoru útěku z vězení. A poslední várka je opravdu šťavnatá. Konečně totiž vyšlo najevo datum vydání, které bylo stanoveno na 22. srpna pro všechny platformy kromě Switche. A to není všechno. Dále se v článku dozvíte, jaký bonus vás čeká za předobjednávku a kde najdete vizuální editor svého budoucího vězně.

Nejprve se ovšem sluší připomenout, o čem The Escapists 2 vlastně pojednává. Buď sami, nebo s až třemi kamarády se tu pokusíte za pomoci nejrůznějších triků utéct z vězení. Musíte se naučit vězeňské rutiny, dobu výměny stráží a tak dále. Potřebujete najít nebo si vyrobit užitečné nástroje – ať už krumpáče na kopání tunelů, nebo palice na bušení do hlav. A každá z věznic se vás pokusí udržet ve svém lůně unikátními překážkami.

Prostředí bude celkem 10 od zamrzlé sibiřské tundry až po tropický ostrov. Nezní to zrovna inventivně, ale nebojte se – některé šatlavy jsou opravdu originální. Určitě to platí třeba o vlaku ženoucím se napříč pouští, base na Divokém západě nebo dokonce vesmírné stanici. A vy si tuhle nabídku můžete rozšířit o ještě jednu možnost, kterou je Severní Koreou inspirovaný „Glorious Regime“. Tam na vás své bdělé zraky upřou nejen strážní, ale také sám nejvyšší vůdce totalitního státu.

zdroj: Archiv

Kdybyste náhodou byli na The Escapists 2 nezvladatelně natěšení a kategoricky odmítali počkat do srpna, zamiřte na oficiální stránky hry. Tam si můžete vytvořit svého vlastního avatara – dáte mu vlasy, vousy, brýle, klobouk, a tak dále. Upřímně řečeno není příliš o co stát, protože možnosti úpravy nejsou kdovíjak široké, ale pokud nevíte, co si počít s příštími dvěma minutami života, není to až tak špatná varianta.

Takže pro jistotu ještě jednou – 22. srpen pro PC, PlayStation 4 a Xbox One, TBA pro Switch, a kdybyste si o The Escapists 2 chtěli přečíst další podrobnosti, odkážu vás na svůj vlastní dubnový článek.

Nejnovější články